Сила волі. Євген Коновалець

Перед Вами — історія людини, яка створила найуспішніший український політичний проект минулого століття — Організацію українських націоналістів, поєднавши енергію двох поколінь — досвідчених вояків доби Української Народної Республіки та молодь генерації Бандери і Шухевича.

Історія фронтового офіцера, творця однієї з найкращих частин української армії у війні за державність 1917—1921 років. Історія військовика, який умів воювати, але чудово опанував політичні методи боротьби. Історія політика, котрий робив усе, щоб об’єднати Схід і Захід. Історія лідера, що після поразки зумів дати нову надію й підняти на нову боротьбу.

Євгену Коновальцю довелося відповісти на виклики, що визначили перебіг української історії. Що це були за рішення? Якими були їхні наслідки? Які дилеми стояли перед ним? 

У книзі — документи та свідчення очевидців, власні спогади, унікальні фотографії. Усе, що допоможе зрозуміти силу волі людини, здатної змінити час.

«Наш формат історії» — спільний проект мистецької агенції «Наш формат», Центру досліджень визвольного руху та видавництва «Часопис» (Львів).